Ono što se do danas znalo jeste gdje se nalazi kuća Svetlane Cece Ražnatović ali unutra je rijetko ko mogao da zaviri. Vila je smještena u srcu Beograda, na Dedinju u ulici Ljutice Bogdana. Prije se u sklopu kuće nalazila slastičarna koju je držao Arkan. Cea je promijenila i kapiju , sada je crna visoka sa zlatnim slovom R koji označava njihovo prezime.

 

Osim Cece i njene djece u kući živi , njena sestra Lidija sa porodicom. Ono što je zanimljivo jeste da se na samom vrhu vile nalazi zatvoreni bazen , a pjevačica se čak u njemu slikala za neke modne editorijale. Ceca nikada nije pustila novinarske ekipe u kuću, a ponekad su se za neke važne događaje slikali u određenim prostorijama, ali nikada nisu u potpunosti pokazali sve detalje.

 

Naime, vila ima nekoliko spratova , mermerno stepenište, ogradu od bakra i visoke mermerne stubove. Pjevačica je uvijek vodila računa o detaljima, pa se u njenoj kući nalaze i vrijedne umjetničke slike, ali i sitnice kao što su ramovi sa sslikama, svijećnjaka i drugih stvari koje su donosili sa raznih putovanja.