Jedna od najpoznatijih meksičkih glumica Letisija Kalederon koja se proslavila svojom ulogom Esmeralde u istoimenoj seriji, sada je zabrinula  svoje fanove kada su saznali da su doktori morali hitno da je hospitalizuju.

 

Esmeralda je imala korona virus , a sada se oglasila na svom profilu na društvenoj mreži.

“U bolnici sam i okružena sam predivnim timom medicinskog osoblja koje konstantno se brine o meni. Sada treba vremena i strpljenja za potpuno ozdravljenje. Hvala vam na svim vašim porukama podrške, mnogo mi znače”, napisala je glumica na društvenoj mreži Twitter.

Esmeralda je dodala i: “Ova godina ipak nije počela kako sam očekivala i zaraženo je još par članova moje porodice i zato vas molim da nas se sjetite u svojim molitvama”.

Glumica je dodala i to da je pridržavala svih epidemioloških mjera kao i to da je jedino ona od njene porodice hospitalizivana. Pa je dodala i da je njeno stanje bilo u jednom trenutku ozbiljno. Ovim putem je sve zamolila da vode računa o sebi, da piju vitamine, da se čuvaju, nose makse, da izbjegavaju velika okupljanja i što je najvažnije da peru ruke toplom vodom i sapunom kad god mogu, što češće.