Prevara u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu da oproste , a li ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje i krenuti dalje.

Međutim , postoje horoskopski znaci koji lako opraštaju prevaru i nastavljaju dalje.

 

Blizanci

Ovaj promjenljiv znak oprostiće nevjerstvo, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidljiv da će možda oprostiti odmah, ali će ipak željeti danima da razgovara o cijeloj situaciji. Ponekad ima i skrivene sopstvene motive za oproštaj.

Vodolija

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno – oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi da se ubrza ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog bika koji će izdaju zamjerati do kraja života, blage ribe ne žele da nose nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Ribe će sigurno oprostiti, ali treba im prostora i vremena da razmisle o svemu i da se pomire sa situacijom.

 

Rak

Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosjećajan da će odmah oprostiti nevjerstvo ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga

Vaga ne voli sukobe i svađe, pa nikome ne zamjera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i prevaru. Šta je vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do prevare došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.