Jedna od najboljih pjevačica narodne muzike u zadnjih 30 do 40 godina je zasigurno pjevačica Snežana Đurišić. Ona je prije nekoliko dana bila i gost u emisiji ” Zvezde granda specijal ” a tu je pred kamera govorila o promjeni stajlinga te zašto je u poslednje vrijeme viđamo u različitim izdanjima.

 

“Ja sam uvijek važila za ‘pantalona osobu’, a onda sam se pojavila u haljini i jedan kamerman je rekao kako će pada snijeg zbog toga. U posljednje vrijeme volim da miješam pa nosim i odjela i haljine”. Međutim, voditelj emisije Siniša Medić je odlučio da sve malo začini pa je Snežanu pitao kakve stalinge voli njen dečko Vanja: “On uvijek kaže da je super, voli pristojnost i svedenost kada sam ja u pitanju, a kada su druge cure u pitanju vjerujem da voli da je slobodnije”, našalila se Sneža,

 

Ali voditelj nije bio zadovoljan odgovorom pa je postavio još pitanja : “A kakva izdanja voli kod kuće? Noć me zanima..”, pitao je voditelj: “Au brate sad smo otišli predaleko. Pa ne, ja obično spavam u bundi šta misliš? Vidi ti njega kako on provocira”, odgovorila je Snežana kroz smijeh.