Velika tragedija protresla je američki grad Noksvil kada je javljeno da je poginulo troje mladih. U saobraćajnoj nesreći živote su izgubili Lilijan (25) i njen suprug Džejsana (31) i Medison (23 ) koji su te kobne noći krenuli na daljni izlet.

 

Naime, Lilijan i Džejsana su se na prije 48 sati vjenčali na maloj ceremoniji u Tenesiju , a izlet sa Medison trebalo je da bude uvod u medeni mjesec koji su dugo planirali. Naime, ono što ih je odvelo u smrt je što su bili na krivi , pa se jedan auto toliko zaletio da nije imao vremena da zakoči kad je primjetio ljude na ulici.

 

Kada je policija zakucala na vrata njegove majke ona je znala da je se nešto loše desilo: ” Samo što su se vjenčali, slijedeće što sam vidjela bili su policajci na mojim vratima kuće. Noćna mora svake majke meni se obistinila. Bili su puni života, blistali su od sreće na vjenčanju. Ovo je trebalo da bude uvod u lijep zajednički život. Volite vaše najbliže, svakog dana im to govorite, čuvajte ih. Nikad ne znate šta donosi naredni dan ” – rekla je neutješna majka.