Vjerujemo da će ova priča ostaviti mnoge bez teksta. Radi se o tome da je policija uhapsila muškarca osumnjičenog zbog sumnje da je ubio djevojku od 17 godina koja je nestala na putu do kuće 1999. godine.

 

Naime, Vikrorija Hol je zadavljena i njeno tijelo je pronađeno u jednom jarku 24. septembra 1999. godine ,nakon pet dana. Tako je policija iz Safoka ovu istragu obnovila 2019. godine nakon što je dobila svježe informacije o svjedocima. Viki koja dolazi iz Trimljen Seint MAri je napustila dom uveče 18. septembra 1999. godine kada se uputila prema noćnom klubu sa prijateljicama, a klub se zvao Bandbok. One su zajedno napustile klub oko 1 sat i razišle oko 2 i 20. Viktorijine drugarice su na kraju večeri krenule nazad autoputem prema svojim domovima dok su jele čips i pjevale cijelim putem, prije nego što su se razvdvojile na spoju Folkeners Vaja u 2 i 20 sati. Nakon nekog vremena, njena prijateljica Džema je čula glasne vriske ali je predpostavila da se neko šali sa njom.

 

Roditelji Viki su ujutru vidjeli da se njoihova kćerka nijevratila kući. Nakon 5 dana tijelo je pronađeno u jarku na udaljenostii 40 km gdje je poslednji put vidjena. Ostatak pročitajte OVDJE