U posleijednje vrijeme imamo mnogo potresnih vijesti koje nas iz dana u dan šokiraju i rastuže. Opraštamo se od velikog broja legendi ili osoba koje su bile junaci u našem vremenu. Bilo da smo slušali njihove pjesme , gledali sportske uspjehe ili gledali neke filmove i serije u kojima su glumili. Međutim protiv sudbine se ne može i to je ono što je svima poznato.

Naime, u današnjem članku pišemo o jednoj također protresnoj vijesti , a koja se tiče show biznisa to jeste svijeta filma i serija. Naime,jednna od najpopularnijih Tv serija ikada je ” Žica” izgubila je jučer jednog od svojih zaštitnih lica.

 

Kako su prenijeli mediji, američki gumac Majk k. Vilijams je najpoznatiji po ulozi Omara Litla u seriji žica The Wire, a pronađen je mrtva u svom stanu u Njujorku, saopštili su njujorški mediji. Portparol policije Džon Grimpel rekao je da je vilijams koji je imao samo 54 godine pronađen je u beživotnom stanju, u stanu Bruklinu, a sve se ovo desilo oko 14 sati kada je hitna stigla na lice mjesta i proglasila smrt glumca.