Pjevačica Vesna Zmijanac tokom svog burnog života prošla je kroz mnogo nevjerovatnih situacija da bi o tome mogla i mjesecima da priča a jendom je prilkom otvorila dušuu i sve priznala. pjevačica je otkrila i da je radila na groblju.

 

” Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sjednem na grob neke babe i popijem po devet čokanjčića rakije, a onda me uhvati san… “- ispričala je Vesna, pa dodaje: ” Vjerujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene. I sama sam sklona tom poroku, za koji opravdanja nema, niti ga tražim. Tužno je kada žena svoj jad i očaj blaži alkoholom. Muškarci su tu, što se opijanja tiče, nekako u prednosti – mada ne znam zašto i ko im je dao tu prednost, bar u shvatanju i gledanju na sam čin pijanstva “ – izjavila je svojevremeno i priznala da je imala kontakt i sa narkoticima:

 

” Nedozvoljene supstance su uzimala maha baš u vrijeme mog boravka u Americi. U svakom malo bolje lokalu i klubu čanče sa bijelim stajalo je na stolu. Platiš, ako već nije uračunato u cijenu ulaznice ili konzumacije, šmrkneš i zbogom pameti. Ako ti se to ne sviđa, nema problema, samo reci, za novac se brzo može dobaviti sve šta ti je po volji i ukusu. Blentavi osjećaj lažne sigurnosti i nadljudske snage. Sve je ljepše nego što jeste, sve se čini lakšim nego što jeste, sve je moguće, čak i ono što nije. Kada omama prođe, bolni sudar sa stvarnošću. Kajanje i strah, neprirodni strah. “ ispričala je tom prilikom Vesna