Kako mediji prenose Vesna Zmijanac je kupila penthaus stan u luksuznoj zgradi u samom centru Beograda za koji je dala 360.000 eura. Ona je kupila nekretninu koja je tek u izgradnji.

 

” Vesna je oduvijek pametno investirala novac. Svesna je da cijene nekretnina u Beogradu rastu, a poslije konsultacija sa prijateljima, shvatila je da je bolje da kupi stan nego da joj novac oročen stoji u banci sa malim kamatama. Ona je uzela nekretninu u izgradnji, tako da je i cijena bila malo povoljnija, oko 3.000 eura kvadrat. Sada se privode kraju grubi radovi, a njoj se ne žuri “- rekao je izvor blizak pjevačici, pa dodao:

 

” Penthaus je površine oko 120 kvadrata. Imaju ogroman balkon, bazen. Ma, san snova. Zgrada ima recepciju, veliki lobi, obezbjeđenje. To je kao hotel, na ozbiljnom luks nivou. Vesna bi da se Nikolija i Relja sa djecom presele tamo, zet je zadovoljan i ovim gdje su sad, ali djeca bi imala veći komfor. Stanove na Vračaru mogu da iznajmlju ju i lijepe pare uzmu od kirija. A Vesna će vjerovatno i dalje biti na Bukulji, gdje je našla svoj mir. Ima svoju bašticu, udomljuje pse, uživa u prirodi i tišini. To je njen raj.”