Pjevačica Aleksandra Prijović je jedna od mlađih zvijezda koje su jako brzo postale uspješne. Ona je se udala za sina Bobe živojonovića.

 

Naime, Aleksandra se nije dugo vremena oglašavala , a danas imaju veliki razlog za slavlje, a čestitke stižu sa svih strana. Danas je rođendan njenom suprugu Filipu živojinovići koji je napunio 36. godina i naravno svi su mu čestitali. Ona koja je prva se oglasila putem društvenih mreža jeste njegova maćeha, a naša popularna pjevačica Lepa Brena. Lepa Brena je objavila nekoliko slika i video snimaka na kojima se naravno nalazi Filip i tako mu je čestitala njegov najsrećniji dan u životu.

 

Aleksandra je objavila njihovu zajedničku sliku uz koju je stavila opis “Volim te.” Međutim, njegova tašta Borka Mihajlović koja je majka Aleksandre je bila mnogo širokih riječi pa je svom zetu poželjela puno toga, a ona je napisala ovako: “Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvijek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvijezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmijeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvijek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvijek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovjek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lijepog raspoloženja. Želim ti najljepše rođendanske želje, neka ti je srećan rođendan!”, glasi njena čestitka.