Roditelji naše poznate pjevačice Viki Miljković preminuli su od teške bolesti a Viki ima genetske predispozicije da dobije bolest.

 

Njen suprug Taške se brine i moli je da se ne nervira: ” Viki nipošto ne smije da se nervira, to je za nju jako loše jer ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor, jer su joj, nažalost, i roditelji imali te probleme ” – objašnjava izvor.

 

” Takođe, treba da vodi računa i o ishrani, mora da unosi svježe meso, proteine, što više sezonskog voća i povrća… Rečju, mora da živi zdravo i bez trzavica i zato je i njen muž Taške prije mjesec dana opomenuo da nipošto ne troši živce kada se raspravlja s kolegama u žiriju jer to nije vrijedno njenih živaca i zdravlja. Naglasio joj je da nema namjeru da toleriše da se njegova žena potresa zbog stvari koje toga nisu vrijedne i ona ga je poslušala. I mogu vam reći da se odmah vidi promjena, Viki je mirna, nasmijana, ne obazire se na prozivke i kulira. Od tada mnogo bolje i izgleda i sve joj je krenulo. Čak je pokrenula i privatni biznis s nekretninama, pa je uspješna na mnogim poljima. A i duet sa Suzanom Jovanović se i te kako sluša “– završava izvor.