Takmičarka Marije Šerifović, Vanja Knežević iz Banja Luke predstavila se pjesmom “Što te nema” i “Bitanga i princeza”. Žiri je nju i njenu kolegicu iz duela nagradio sa 5 glasova što je izazvalo atak na Milija koji je jedini član žirija koji nije glasao ni za jednu takmičarku.

 

Jelena Karleuša je objasnila kako je glasala za oba kandidata zbog neospornog talenta, ali imala je i zamjerke.

” Sa osamnaest godina ti ovu pjesmu ne možeš da doživiš” – rekla je pevačica Vanji koja je odgovorila kako nije u pravu što je naljutilo Karleušu koja joj je stavila do znanja da je ne prekida dok govori.

 

Mnogo si umislila da si vrhunski pjevač, a nisi. Druga pjesma, dikcija je nula to se tako ne pjeva. Prva pjesma je bila bez emocije koju treba da imaš. Si.ovanje, preterivanjeu, ubacivanje prjeteranih ukrasa i nekih dodataka koje su napravile usiljenu atmosferu. Izgledaš kao tetka sa 18 godina sve je pogrešno bilo, ali čula sam da imaš potencijal. Još jednom budeš li me prekinula i budem li na tvojim ustima pročitala nekullturno komentarisanje žirija i umišljenost da si bogom dana pjevačica od mene više glas dobiti nećeš, a nećete zaštiti ni tvoj mentor Marija “ – odbrusila je Jelena.

Marija je stala u odbranu svoje takmičarke odgovarajući Jeleni da nije u pravu a Vanja je počela da plače. Taj momenat je iskoristio i Saša kada je rekao da Vanja iako je mlada usled životnih neprilika doživjela je pjesmu.

 

Ovim povodom usijale se društvene mreže a mnogo ih je osudilo Jelenu zbog riječi.

“Koliko je ova Karleuša odvratna i primitivna kada na ovaj način komentariše” – jedna korisnica je napisala, pa dodala:

-“Kakva si ti bila kao zombi prije 10 godina, retardu. Fuj! Jelena je u menopauzi, baba, pa hoće da bude poput tebe “- ispisala je razjarena korisnica Instagrama, a njenu objavu je Vanja Knežević podijelila

Ovaj postupak je naveo Jeleninog PR-a Zorana Birtaševića da reaguje i obrati se produkciji “Zvezda Granda”.

 

” Dragi kandidati “Zvezda Granda” nemojte ovo da dozvolite sebi da radite ovo. Ova djevojka, Vanja Knežević, mora da bude diskvalifikovana “- istakao je on, pa podijelio još jednu objavu gdje se takmičarka zahvaljuje ljudima koji vrijeđaju JK