Odjednom se pjevačica Tanja Savić pogubila kada je u pitanju starateljstvo nad djecom. Iako se cijela država uključila u proces oko starateljstva da joj pomognu, pjevačica je angažovala advokata sa kojim će samostalno da se izbori za svoju djecu. 

“Tanja nam nije jasna upošte! Mi nju znamo od malih nogu. Uvijek je bila fina, dobra, normalna. Ovo sad što radi… Prvo se na televiziji jadala, kukala, plakala, tražila pomoć, što je skroz normalno jer je ostala bez djece. Onda se država uključi da joj pomogne, a ona naprasno odluči da državne organe isključi iz cijelog procesa i angažuje advokata koji će voditi bitku. Pa, kako sad to? Ako je mogla tako lako sa advokatom da riješi cijeli slučaj, što ga onda odmah nije angažovala nego kukala i tražila pomoć države, a onda promijhenila ploču čude se Tanjine komšije koje smo posjetili prošle nedjelje u Radincu, a koje su nas molile da im ne otkrivamo identitet”– kažu za medije.

“Viđamo ih često. Tanja je sad tu. Nekad se njena mama Živana požali da ni sami više ne znaju šta će. Čas čekaju državu, pa onda će sami jer ne mogu da čekaju. Šta tu ima da se čeka, alo! Onog momenta kad si saznala da su ti djeca oteta, spakuješ stvari, pozajmiš pare i ideš. Pa da je u selu tražila, svako bi im dao koliko ima, jer se zna da su časna porodica i da bi Tanja to vratila prvom prilikom. Spakuješ se i odeš da se boriš za djecu. Ovako, baš boli uho Australiju da se bavi tim slučajem po hitnom postupku. Korona je, imaju oni svoje probleme, pa kad ovo dođe na red. Plus, koliko smo razumjeli, njihova policija ne prepoznaje to kao kidnapovanje jer je Dušan njihov državljanin, djeca imaju državljanstvo. Od kukanja i plakanja na televiziji nema vajde”– rekla je jedna od njenih komšinica.

“Viđamo s vremena na vrijeme tu kod njih nekog nepoznatog muškarca. Ne znamo ko je. Da li je to taj advokat koji dolazi na konsultacije, ili kako se to već zove, ili neki dečko nov, nemam pojma. Ali je ona skroz čudna postala. Dok je bila sa Dušanom bilo joj je jako teško, i psihički se loše osjećala,imala je anksioznost, ako se dobro sjećam šta su mi rekli. On ju je psihički baš poremetio, ali valjda je prošlo to, valjda je uzela neki lijek, pitala ljekara šta da radi. Ne znam ja šta će oni da postignu ovakvim ponašanjem”– koja je dodala.

“Mi ne znamo kako vi u Beogradu razmišljate, ali ovdje kod nas je mala sredina, porodica je svetinja. Ne postoji sila koja bi nas odvojila od naše djece, ili neka Australija, ma na Sjeverni pol bismo išli da se borimo za njih. Ona sjedi I čeka da joj rešenje padne sa neba. Ovi klinci kažu da je cijelu ujdurmu napravila zbog promocije nove pjesme koju je izdala. Da bude aktuelnija i traženija na tezgama. Kažu da je to normalno u tom šoubiznis svijetu, iako je nama to sve samo ne normalno. Zna se dokle se ide i sa čim se igra a sa čim ne. Kako stvari stoje, neka im je Bog u pomoći”– završila je priču sa ovim.