Pjevačica Milica Todorović je sa samo 15 gdina pobijelila u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Nakon tog je bjavila dvije pjesme “Reci ja” i “Uporedi me”, koje su postale za vrlo kratko vrijeme veliki hitovi na našim prostorima.

 

Naime, dok je gostovala u jednoj emisiji Milica je rekla kako je operisala nos jer je v+imala velike probleme. Ona je čak 8 godina prskala sprej za nmos 5-6 puta dnevno, a tvrdi da je doktoru govorila da joj stavi nos kao što je prije bio, nikakve korekcije samo da sredi ono što je unutra pogrešno. Također, Milica je poručila svima onima koji imaju probleme sa nosem, da ne prskaju sprej u nos, jer tako na taj način čovjek sam sebe može da zezne.

 

Mi vam danas pišemo o vijesti koja je protresla cijelu javnost , a radi se o tome d je Milica objavila potresan story na svom prfilu. Naime, njena sestra od tetke je prije nekoliko mjeseci preminula a borila se sa korona virusom, a ona je objavila sljedeće: “Sestro moja prelijepa. Koja tuga. Neka te anđeli čuvaju. Počivaj u miru ” napisala je Milica.