Kako je počela pandemija s korona virusom, pjevači nemaju posla pa svakodnevno možemo pročitati kako se žale na finansijsku situaciju te kako nemaju posla i da im treba pomoć.

 

Međutim , postoje i oni pjevači koji ne mogu da samo sjede kod kuće i da čekaju da se situacija poboljša nego traže novu zanimaciju i posao kako da zarade novac. Tako je i pjevač Joca Stefanović rekao da nije lenj i da ne može da sjedi skrštenih ruku jer ne može da pjeva. Naime, pjevač je odlučio da promjeni profesiju jer usled pandemije ne može da se bavi pjevanjem. Zaposlio se kao tonac u jednoj TV kući pa poručio da u tome nema nikakve sramote:

 

” Nisam čovjek koji može da sjedi skrštenih ruku i da kuka što sam muzičar. Na žalost ta kola su se trenutno slomila na nama, da smo trenutno jedini koji ne radimo” – rekao je Joca u emisiji i dodao:

” Ja nisam lenj i hoću da radim. To savjetujem i mojim kolegama, da nađu neko rješenje. Jer kad god razmišljamo: “jao u problemu sam”, tako će i ostati. Ako preuzmeš nešto, izaći ćeš iz njega.”