Srpska voditeljica Dragana Katić je godina na sceni , uvijek je nasmijana i sređena. Međutim nju život nije mazio , pa je pored tragičnih vijesti morala izači na svcenu i biti nasmijana. Sada je voditeljica otvorila dušu u emisiji govoorila o najtežem periodu u životu.

 

Odlazak njene majke joj je najteže palo i njoj i njenin sinovima blizancima Bobanu i Bojanu. Pored tih vijesti Dragana je uvijek išla na posao gdje je uvijek bila nasmijana i sređena pred kamerama, pa čak i dok je majku vodila na skener i hemoterapiju, pa niko nije mogao ni pretpostaviti šta joj se dešavalo u tim momentima. Punoljetstvo njezinih sinova također spada među teške trenutke kojih se sjeća. Ali, njima je ipak napravila veliku proslavu u najužem krugu prijatelja i obitelji, gdje je tada tražila pjesmu: “Kako si majko, kako si oče..”, zbog koje i dan danas zna zaplakati.

 

” Tu pjesmu sam naručila baš za njihovo punoljetstvo, a njihovu proslavu sam priredila tek samo za uzak krug ljudi, baš porodicu i prijatelje. Negdje na vrhuncu večeri sam znala da moji roditelji znaju da oni slave svoj 18.-ti rođendan.“. – rekla je voditeljica tada u emisiji, kada se i rasplakala.