U današnjem postu pišemo o Veljku Ražnatoviću , odnosno sinu folk dive Cece Ražnatović i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana. Veljko pored uspješne bokserske karijere i ima biznis sa azijskim psima.

 

Naime, Veljko sve sviše vremena provodi u Žitorađi a sada je kupio i konja. Komšije su otkrile da je Veljko često u majčinom rodnom mjestu , da voli komšije. Kako kažu povremeno dođe sa Bogdanom da obiđu babu i dedu i dovode im Željka. O njemu priča selo. Veljko je u selu Stara Božurna kupio ogroman plac, na kom je sagrađen objekat koji ima više od 5.000 kvadrata. Prema saznanjima od komšija, on je u ovaj posao uložio oko 50.000 evra.

 

” Ovaj plac je platio sigurno 30.000 evra, velika je farma koju ne može svako da priušti. Unutra ima mnogo svinja i prasića, kupio je i konja, a u sve to uložio je još najmanje 20.000 evra. Imaju ljude koji dolaze i vode računa o svemu. Nisam ljubomoran, meni je drago što je tu, ja svakako ne bih imao para to da kupim. Bolje što je on kupio, pa ulaže u to, nego da propada ” – rekao je komšija, pa dodao: ” Posle vašeg članka sigurno će se još ljudi vratiti u naša sela. Mladi i dalje bježe od seoskih poslova, ne shvataju da je poljoprivreda budućnost naše države”