Duži niz godina na estradi se nalaze Zorica Brunclik i Lepa Brena, one su bile dobre prijateljice, ali su odlučili da prekinu svoje prijateljstvo. 

Jednom je prilikom Zorica rekla kako Brena ne želi s njom da priča otkada je napustila žiri u Zvezdama Granda prije 5 godina.

“U kakvim smo odnosima? Ne odnosimo se uopšte. Onog trenutka kada sam otišla, tog momenta je prestala komunikacija, jer nema tu ljubavi bez bola definitivno.” – rekla je Zorica.

Također nam je otkrila kako je Brena zna da izbjegava na događajima.

“Pitajte nju zašto ne govori sa mnom. Sretale smo se na raznim događajima i vješto me je izbjegavala. Nisam ja njen nivo, iako sam joj ja poslala korpu cvijeća za njen koncert. Ne mogu ja da se pomirim sa nekim sa kim se nisam svađala, a i ne interesuje me da joj priđem i da je pitam: “Hej, što ne pričamo mi?”. Umorila sam se od toga”– ispričala je ona.

” Izgleda da ju je pukla neka nostalgija, pa je preko posrednika stavila Breni do znanja da bi željela da sve bude kao nekad, međutim, Brena neće ni da čuje. Ona ima neki čvrst stav oko prijateljstva koja se prekinu. Prosto, smatra da je tako trebalo da bude i ne vraća se na staro. Niti ima nešto protiv Zorice, niti je spominje, ali da se opet intimizira s njom, ne pada joj na pamet. Po sistemu, ako jednom nije uspjelo, neće ni drugi put “– ispričao je jedan izvor blizak njoj.