Top tema u cijeloj Srbiji je pronalazak ubice porodice Đokoć , Gorana , Gordane i Lidije a ispostovilo se da ih je smaknuo njihov rođeni rođak. To je bio čovjek u koga je Goran ima najviše povjerenja i samo je on prao auto jer nije vjerovao praonama pošto je ispod rezervnog točka čuvao pare, u malom sefu u kojem je uvijek imao oko 200. 000 evra.

 

Naime, prema navodima policije Goran Džonić je poslednjih 6 mjeseci sklapa plan , znao je gdje su pare , pa je pronašao i savršeno mjesto gdje će ih smaknuti i zapaliti. Nakon nestanka porodice Đokić on je u roku od 2 dana vratio dug drugom rođaku od 8.000 evra što je policiji bilo sumnjivo.

 

On je na dan nestanka Đokića rekao ženi da ide na pecanje , a otišao je na raskršće gdje je stopirao Đokićeve , a Goran ga je primio u auto. Kad je sjeo u auto ispalio je hitac u Goranovu ženu, a Goranu je naredio da ih odvuče na mjesto zločina. Kako je istako Ministar Vulin, u njegovom dvorištu je pronađena zakopana određena svota novca, a on kada je vidio policiju na vratima rekao da nije on kriv, nego da ih je ubio njegov sin?!