Na jednoj društvenoj mreži korisnik je postavio pitanje iznajmljivačima apartmana: Šta se njima sve ostavlja u apartmanu?
“Nama se jedne godine netko olakšao, zamotao govno u deku i ostavio deku na vrhu ormara” – napisao je autor pitanja, pa pokrenuo raspravu.
Najviše primjera je bilo da gosti ostavljaju prozor otvoren i klimu upaljenu , ali bilo je još mnogo primjera odvratnijih kao što su:

“Upaljenu klimu na najjače s otvorenim prozorima. Ili ovi jedni šta nisu ništa ostavili, al su ukrali. Nudili su pare za kornjaču čančaru. Rekli im da nećemo prodat i kad su sutradan išli ukrali su jednu”, jedan je od komentara.
“Ako ne želite govna u vrećicama ne iznajmljujte Rusima. Njihovi odvodi su poznati po tome da su u kurcu i većina njih sere u vrećice kod kuće, a u WC samo piša. Kod kuće te vrećice bacaju, a u apartmanima ih uredno ostave vama da ih se riješite jer je uključen i housekeeping u cijenu. Informacija je od cure koje je ljeti radila housekeeping u hotelima. Rusi redovno ostavljaju upakirana govna. Oni vam ne žele čepiti odvode, a vi ih još pljujete”, – napisao je korisnik ove grupe.

“Baka mi se bavila iznajmljivanjem. Prije desetak godina odsjeo je kod nje gay par (muški). Ostavili su usranu i krvavu posteljinu”, piše drugi.
“Ja sam ekskluzivno na Airbnbu tako da najgore što mi se dogodi je da nađem upaljenu klimu. Cura je jedne godine radila u hotelu s pet zvjezdica pa je u WC-u našla govno zamotano u kesi”, još je jedna od reakcija.
“Indijci kuhaju rukom i sve začine grabe rukom tako da je soli bilo u papru, paprike u soli i ulja u oba ta začina. Na pod gdje su prolili hranu ostave ručnik. I tako… svi ručnici iskorišteni za pod. Curry miris kroz cili apartman jedno 3 tjedna iza njih se još čuje”, “Iskorištene šprice dopa”, “Speed” još su neki od komentara.