Roditelji koji ostave iz bilog kojeg razloga dijete uvijek na kraju za dijete bude najteže. Međutim dešava se i da ta djeca uspiju da izgrade svoje živote i takve priče mogu da budu veoma dirljive i emotivne. Naime, Mekenzi Voker je jedna takva beba.

 

Kada je imala samo mjesec dana Mekenzi je u kartonskoj kutiji ostavljena na željezničkoj stanici . Srećom pronađena je na vrijeme i dovedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana dok je 2003. godine nije usvojila jedna porodica. Od malena njena nova porodica je vidjela da ona ima dar za muziku. Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživjela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, ali u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primetio Mark Karman.

 

Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi objavila svoj album. Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i odličila je da im pomaže.