Ponovo vam donosimo jednu zanimljivu priču a radi se o majci Amandi Najber koja je bila od onih majki koje se hvale kako nije od onih roditelja koje stalno ulaze u sobu svojoj djeci da ih kontrliraju. Ona je imala nepisano pravilo koje je značilo da neće ulaziti sinu koji ima 15 godfina u sobu i da će joj se on sam obratit kada bude imao problem.

 

Međutim sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je pregledalo više od 20 miliona ljudi, a na snimku se vidi njena reakcija kada je ušla u sobu svog sina nakon nekoliko mjeseci. Na prvi pogled kada je ušla sve je izgledalo sasvim u redu, i uredno, ali kada je Amanda došla do dijela sobe koji se nalazi iza kreveta njenog sina, ona samo što se nije srušila na pod kada je ugledala. ” Bila sam frapirana prizorom. Došla mi je muka, umalo nisam povratila. Kada sam izašla napolje, zaplakala sam. Jesam ja to pustila sina da u međuvremenu postane aljkavac? Na podu sam mu zatekla ogromne količine praznih kesa grickalica, zatim prazne limenke sokova, ali i ostatke pica, bolje da ne razmišljam od kada. Ispod kreveta imao je i neke erotske časopise, glava me zaboljela”.

 

Žena je doživjela nervni slom, neki od komentara ispod ove snimke su “To je normalna pojava za jednog tinejdžera. I ja sam svašta nalazila sinu pod krevetom ili u fiokama”, “Ćuti, bolje da su otpaci nego gola drugarica”, “Opusti se i snizi kriterijume urednosti dok je u toj fazi” glasili su neki od komentara.