Jako fin i ukusan kolač sa prhkom korom i fantastičnom kremom. Za ovaj recept potrebni su vam sljedeći sastojci:
Za koru:
10 komada bjelanaca
600 grama šećera
2 kaš. vinskog sirćeta

Za fil:
1l mlijeka
10 kom žumanca
12 kaš. šećera
6 kaš. gustina
3 kaš. brašna
250 grama margarina
250 grama šećera u prahu
100 grama crne čokolade
100 ramag bijele čokolade
3 pakovanja piškota
300 grama euro krema

Umutite bjelanca sa šećerom, a zatim dodajte 2 kaš. vinskog sirćeta, pa smesu sipajte u obložen pleh pa pecite na na 150 step. 60 min. U šerpu stavite da provre 1l mleka sa 12 kaš. šećera, 10 kom žumanaca, 6 kaš.gustina i 3 kaš. brašna. Kad je gotova smjesa skolinte je pa u malku dodajte margarin i 250 grama šećera u prahu i umutite. Sjmesu podelite na dva dijela. U jedan dio dodatajte otopljenu crnu čokoladu, a u drugu otopljenu bijelu čokoladu.
Na poslužavnik stavite koru, premažite je eurokremom, zatim filom od bijele čokole, pa redajte piškote koje natopite malo u mlijeku, onda fil sa crnom čokoladom i cijelu toru ukrasite po želji sa šlagom.