Svima je poznata legenda da svekrva i snaha ne mogu da se vole i da su im odnosi loši. Majke ne mogu da se pomire s time da su im sinovi odrasli i imaju suprugu , a snahe žele da stave do znanja da su one sada glavne u životima njihovih sinova. To je još očitije u mješovitim , nacionalnim brakovima. Jedna djevojka je odlučila da svoj privatni život iznese na društvene mreže.

 

Naime, kako ova djevojka priča za supruga se udala iz velike ljubavi a brak im je bio odličan sve dok nije došla beba u njihove živote. Prije porođaja je sredila dječiju sobu , i u nju stavila krevet da može spavati sa bebom. Kada se vratila iz porodilišta zatekla je svoju svekrvu kako unosi svoje stvari u dječiju sobu.

 

Muž joj je rekao da će njegova mjaka neko vrijeme tu biti, te da će joj pomagati oko bebe. Ali svekrva je baš pretjerala te nije dala da majka kupa bebu. ak je jednom prilikom njenim roditeljima rekla da idu kući jer je vrijeme da se beba kupa. To je bila kap koja je prelila čašu , pa je ova mlada žena pokupila svoje stvari , uzela svoje dijete i mužu rekla da ide kod svojih , sve dok je svekrva u njihovoj kući.