U današnjem članku veoma zanimljivu priču koja je ljude prestravila. Blejk Raf i Lori Kenedi su se upoznali u crkvi a nedugo i vjenčali te dobili kćerku ali nakon nekoliko godina njihov brak se razorio.

 

 

Njegovu ženu Lori nije nikada prihvatila Blejkova porodica pa je odbijala da njena kćerka provodi vrijeme sa njim, Tako da se njihov brak već tada čpočeo da raspada. oslije samo dvije godine braka Beljk i Lori su se razveli. Zatim je na Božić 2010. gdine kada je lori imala 42 godine pronađena je mrtva u svom autu ispred njegove kuće sa prostrelenom ranom na glavi Njeno samoubojstvo je potreso Blejka i njegovu porodicu. Nakn sahrane, slomljenog srca, Lorin muž je slagao njene stvari i pronašao jednu zaključanu kutiju u njenim stvarima.

 

Kada je otvorio kutiju, unutra je pronašao nekoliko lažnih ličnih karti a na svakoj je bilanjena slika. Pronašao je i dva oproštajna pisma. Kada je otišao po smrtovnicu, nadležni su njegovu bivšu ženu upisali kao Džejn Dou. Kasnije je otkrio da je pravo ime njegove žene zapravo i bilo Kimbleri Meklin, koja je pobjegla od svoje kuće kada je imala 17 godina. To su potvrdili njeni biološki roditelji, a pobjegla je zbog loših odnosa sa očuhom. Promijenila je ime u Beki Su Tarnee djevojčice koja je preminula prije dvije godine. Kasnije je ima promijenila u Lori Erika Kenedi i preselila se u Dalas, gdje je upoznala Blejk.