Ponovo vam donosimo jednu zanimljivu priču ove vlasnice frizerskog salona koja tvrdi da je prevarena. Radi se o ženi Mirjani Klić , koja je vlasnica frizerskog salona na Marinćima o kojoj trenutno bruji region.

 

” Bilo je to prošle subote, kad je mlada djevojka, prema dogovoru termina rezervisanog na ime Maja, došla u salon oko 9 sati. Već je imala pletenice u repu, koje je prvo trebalo da skinem, za šta mi je trebalo oko tri i po sata. Nakon toga je tražila i farbanje kompletne dužine kose. Inače, radno vrijeme salona subotom je do 13 sati, ali kao vlasnica pristala sam da odradim prekovremeno kako bi nova klijentkinjaa iz salona izašla zadovoljna” – kaže Mirjana. Klijentica je insistirala na više pletenica od dogovorenog a za njihovu izradu je trebalo oko četiri sata.

 

Maja je bila oduševljena novim izgledom, ali je rekla da kod sebe ima samo 600 kuna da će brzo otici do auta po novac i da je ostavila torbicu kao garanciju. ” Pošto je nije bilo ni deset minuta kasnije, zvala sam je ali joj je telefon bio isključen. Pretražila sam joj torbicu u potrazi za nekim dokumentom, ali unutra su bile samo nebitne sitnice. Tada mi je bilo jasno šta se desilo i da sam prevarena, pa sam zvala policiju. Vrlo sam tužna i razočarana ljudskom zlobom i cilj mi je da upozorim kolege i koleginice na ovakve neljude jer potrošač je uvijek zaštićen dok zanatlija nema nikakva prava u ovakvim slučajevima, osim privatne tužbe koju svakako planiram da dignem “- kaže Mirjana. Mirjana dodaje i to da joj se kasnije javila Maja te da je obecala da će plati.