Snijeg je napokon donio velike minuse u našu regiju, koje će nakratko odnijeti prehlade i gripe, ali isto tako i puno radosti za mališane koji će napokon da dođu na svoje i da se posvete zimskim radostima. Sada je pitanje koliko djeca zapravo danas praktikuju zimske radosti pored silne moderne tehnologije?

ALi više na okolnim brdima nema djece sa sankama kao nekad prije, ali se na selim može vidjeti neko dijete koje se spušta niz proplanke. KAko li ove hladne dane provode naše estradne poznate ličnosti? Većinna je otišla u toplije krajeve kao što je Lepa Brena..

Također jedna od njih je Jelena Karleuša, ona putem Instagrama objavljuje fotografije i pokazuje gdje se nalazi i skim je. Prije nekoliko dana Duško je došao po svoje kćerke i otišao na odmor, dok Jelena nije putovala s njima. Jelena je čekala da se oni vrate, pa je otišla sa svojim kćerkama na Kopaonik.

Pjevačica je objavila fotografiju iz kafića, gdje je prekrstila noge a između nogu joj je bila torbica hell kitty. Muškarci su je izdominirali sa lajkovima, sviđa li se vama Jelena Karleuša?