U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu priču čovjeka koji je odlučio da poveze jednu stariju ženu iz Banja Luke, a od tada je odlučio da nikad više neće primati nepoznate osobe u auto, njegovu ispovijest vam prenosimo u cijelosti.

 

Dok sam išao kući od doktora, presrela me je jedna nepoznata žena. Stao sam joj jer vidim da je u pitanju neka starija gospođa i možda će negdje blizu. Ona je mene upitala da ju odvezem do mjesta koje je udaljeno od moje kuće nekih 4 kilomentra i ja sam pristao jer sam hajmo reći budala. Tako smo mi počeli priču, ona je iz Banja Luke, a dolazi u Gradišku jer ima nekog švalera koji joj plaća intimne odnose. Također, kaže da tako hrani svoju porodicu, a ima muža i dvoje djece.”

 

” Zatim me je pitala da li sam ja za avanturu, i da li volim starije žene “tete” ili mlađe. Ja sam njoj rekao da imam djevojku koju mnogo volim i da smo u vezi već 5 godina. Samo sam razmišljao kako da je izbacim iz auta cijelim putem, jer mi se jako zgadila nakon te njene užasne priče. Mnogo me je bila sramota, toliko da kada je ona izašla iz auta, bilo me je stid onog naroda što me poznaje i što je u tom trenutku gledao u mene. Doživjeo sam veliki užas!,” ispričao je on.