Jedna od najsimpatičnijih pjevačica Zvezda Granda jeste sigurno pjevačica Milica Todorović  , koja je i pored slave i popularnosti zadržala svoj temperament, svoj karakter ali i humor. Naime, nju svi vole kada gostuje u emisiji zato što je šou uvijek zagarantovan.

 

Milica je uvijek vesela, nasmijana i raspoložena u javnosti ali malo ko zna koje ima probleme u privatnom životu. Naime, pjevačica zadnjih par godina vodi velike borbe  sa zdravljem obzirom da se duže vremena već nije osjećala dobro, a onda je prošle godine preležala  i koronu. Međutim, iako je od korone ozdravila ostali problemi su ipak ostali i dalje tu, te sada mora da se nosi sa tim. Naime, i ova godina joj nije krenula baš dobro, jer pored ljubavnih problema i dalje ima poteškoće sa štitnom žlijezdom.

 

Zbog ovog Milica ne može ostati ni trudna. Iako Milica ne voli puno da priča o tome, ona to ni ne krije, pa je tako u nekoliko navrata rekla kako joj nije uvijek lako, ali da se pomirila sa time, ali se i ne predaje, pa sada čeka vrijeme kada će moći napokon otići u Englesku u jednu privatnu kliniku koja bi joj mogla riješiti taj problem.