Nada Topčagić pjevačica već dvije godine ima problema sa kućom u Kaluđerovini kod Tivta jer je Rusi priotiskaju da zemljište. Nada je prinuđena da proda kuću.

 

Znate šta, već nekoliko godina ljetovanje nije kao nekad. Rusi su došli i sve su pokupovali po Crnoj Gori, počeli su i ovdje kod mene u Kaluđerovini, pa ja bukvalno kada otvorim prozor gledam u zid. Poslednji u nizu je prodao moj komšija, košarkaš Bodiroga čija je kuća bila najljepša. Dosta je on tu para uzeo, kakvi bre dva miliona evra što se pominje, mnogo više je uzeo, ali nije na meni da pričam. Tu se sada gradi veliki kompleks. I mene su pritiskali. Ovo ljeto nisam ni išla dole zbog korone, samo na jedan vikend, tako da nisam ni razgovarala oko prodaje. Ali kako stvari stoje, moraću i ja da prodam. Nema mi druge “– kaže Nada i dodaje:

 

” Ja tu kuću imam punih 38 godina. Mnogo sam uložila u nju, a sada je kriza, pa ni ti Rusi više ne plaćaju kao prije, nego nude neku siću. Sad u martu idem dole da vidim šta ću. Iskreno, ne znam ni šta bih uradila sa tim parama od prodaje. Kriza je, nema ni posla, teško se živi, nisam sigurna da li bih opet kupovala neke nekretnine. Znam samo da nikada ne bih kupovala u Beogradu, gdje kupuju moje kolege estradnjaci. Nije to za mene. Ako mi vjerujete, više ni moja planina Tara nije kao prije, ovde svi bježe od mene jer dolazim iz Beograda, pa misle da sam zaražena. Ma užasno je vrijeme.” – rekla je Nada.