Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović iako je skrhan od bola zbog smrti majke , čvrsto je odlušio da će se nakon što prođe 40 dana žalosti žestoko obračunati sa estradom. On je riješio da otkrije imena svih onih koji su ostali dućni njegovoj majci.

 

Naime, Laća se prije nekoliko dana povjerio bliskom prijatelju da mnogima neće biti dobro kada on počne da priča njihove tajne. Marina nije nikad javno govorila o imenima pjevača sa kojima je imala neka dugovanja, osim što je pominjala Acu Lukasa, Laća je odlučio sve da otkrije. Naravno, među prvima će se naći Ceca Ražnatović.

On nikad nije krio šta osjeća prema Ceci : “Da se razumijemo. Jer ne mogu više da krijem informacije. Jedne noći Nanogica je poslala meni poruku: “Meni je to skupo ko Marina!” Prije toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo da nisam potcijenjen i uvrijeđen na nivou: “Skupo mi ko majka” usred mermera Ljutice Bogdana. Ovo nema veze s pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa”, napisao je tada Laća na svom profilu.