Za ovu kremastu poslasticu od breskvi i piškota, potrebno vam je:
– 2 pakovanja piškota
– 800 g voća
– 50 g suhog grožđa
– 200 ml slatke pavlake
– 1 puding od slatke pavlake
– 3 štangle bijele čokolade
– 300 ml mlijeka
– 1 kašika šećera
– 1 želatin od 10 g
Priprema
Najprije skuhajte puding sa šećerom pa dodajte bijelu čokoladu da se istopi i prohladiti.  Želatin potopiti u 4-5 kašika hladne vode, pa kad nabubri zagrijati da se lijepo istopi i prohladiti pa izmiješati sa pudingom. Ubaciti shvo grožđe koje ste potopili u malo ruma ili vanile. Slatku pavlaku umutiti pa i nju izmiješati sa pudingom polako sa mikserom. Krema je malo rijeđa, ali tako treba ona će se u frižideru stegnuti. Pleh obložiti prozirnom folijom pa na dno poredati piškote u razmaku koje ste malo provukli kroz toplo mlijeko. Preko piškota sipajte 1/3 kreme rasporediti pa na nju poredati u razmacima kriške oljuštenih breskvi i kajsija. Preko sipati kremu pa voće, krema i piškote. Sve izravnati pokriti i ostaviti u frižideru 2-3 sata da se dobro ohladi.