Jednostavna i fina torta. Za ovaj recept potrebni su vam sljedeći sastojci:
6 kom jaja
6 kaš. šećera
2x 100gr čok. za kuhanje
Za kremu:
6 kom jaja
6 kaš. šećera
2 čok. za kuhanje (po 100 gr)
1 puter (250 gr)
2 šlag kreme od čok.
Za koru posebno umutite šećer i 6 kom žumanjaka. Zatim dodajte otopljenu čokoladu i na kraju snijeg od 6 kom bjelanaca. Izlite u obložen kalup i pecite na 160 stepenoko 15 min.
Krema- Posebno umutite šećer i 6 kom žumanjaka, (možete na pariti), onda dodajte otopljenu čokoladi, pa snijeg od bjelanjaka i omekšali puter. Sve dobro izmješajte.
Ohlađen biskvit premažite kremom i na kraju ukrasite sa šlagom i mrvicama od čokol. po želji.