Pjevačica tanja Savić gostovala je u emisiji kod Ognjena Amidžića gdje je otovorila dušu i priznala koliko joj je bilo teško što godinu dana nije vidjela sinove , koje je njihov otac Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju i zabranio im kontakt sa majkom.

 

” Teško je. Žena može mnogo da izdrži, što se tiče emocija i tako nekih stvari, a što se tiče djece… Ko god da uzme djecu majci, to je… Nisam ih vidjela skoro godinu dana “- počela je priču Tanja.

Tanja dodaje da je ponekad imala komunikaciju sa sinovima putem telefona ali to nije bilo sve.

 

” Bilo je momenata kada mlađi sin nije htio da priča sa mnom, nažalost, ali sad priča. Danas smo se čuli, ispričali, jako sam srećna. Oni imaju sudski nalog da u 9 sati ujutro oni moraju da me pozovu, ili ja njih – to je naše zajedničko vrijeme, kada moramo da razgovaramo, jer nisam imala mogućnost da se čujem sa djecom toliko redovno. Sada je sud dao nalog, Dušan to sad mora da ispoštuje. Za pravdu ću ne znam ni ja šta da uradim, mislim da će pravda pobijediti” – kaže Tanja i dodaje da sa Dušanom nikako nije uspjela da nađe kompromis.

” Pobjegao je, ja ih nikada ne bih pustila, djecu sama da idu s njim – nikada u životu! On je to meni uradio iza leđa iz nekog straha, vjerovatno. Zbog pandemije se više uplašio za svoj život, jer gleda samo kako će njemu biti, a ne čitavom kolektivu. Kako je svima nama, biće svima, zar ne? Ali očigledno je gledao samo sebe da zaštiti i pobjegao. Falcifikovao je potpis, jedna djevojka je potpisala u moje ime saglasnost, ja sam provalila kada mi je sud predao te papire, jer imamo jako sličan rukopis… Sada sam predala preko 3000 papira, jer je ovo nepravda koja je učinjena i meni i mojoj djeci. Da mi se ovo nije dogodilo, vjerovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvijek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice… Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga – od dragog Boga, što me Bog čuva!”