Kako se saznaje pjevačica Tanja Savić je upisala vozačku školu sa 23 godine , ali je nikada nije završila , odnosno nikad nije položila vozački ispit. Naime, kako je Tanja aktivan učesnik u saobraćaju mogla bi da plati veliku kaznu. Njene komšije navode kako im nije jasno kako policija je još uvijek nije saokcionisala.

” Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sjedne sama ili sa sestrom Biljom i ode negdje. Vjerujem da je policija ovde ne bi i zaustavila jer je znaju, a vjerovatno im nije i na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač ” –  rekla je komšinica pa navodi da Tanja vozi djecu ,roditelje.
Koliko sam uspjela da vidim, izviještila se, to nije sporno. Poštuje propise i to je super, ali postoji zakon. Ne smije i sebe da vozi, a kamoli djecu. Znate kako kažu, uvijek stradaš zbog nepažnje neke budale, a ne iz svog neznanja. Meni su ovde u kraju rekli da ona dozvolu nema ” – dodaje komšinica.
Kako se dalje saznaje Tanji ne mogu biti izrečeni kazneni pojeni.  Ono za šta se pjevačica može teretiti, prema  zakonu, jeste novčana kazna do 120.000 dinara od prekršajnog suda ili najstroža predviđena kazna za ovakav prekršaj, a to bi bilo maksimalno 60 dana zatvora.