U današnjem postu vam donosimo jednu zanimljivu situaciju, Naime, anonimni muškarac po zanimanju taksista opisao je jednu situaciju koja mu se desila tokom vožnje.

 

Rekao je da je poprilično očaran ljepotom ove djevojke koja je ušla u auto, ali da nije mogao da povjeruje da nekome takvom može da nedostaje samopouzdanja u sebe. Priču prenosimo u cijelosti: “Ja radim kao taksista u Novom Sadu. Tako prije izvjesnog vremena u auto je sjela prava dama, mlada djevojka, koja je bila obučena klasično, elegantno. Namirisala se ali miris nije bio ni slab ni napadan. Njegovana kosa, plave boje, šminka suptilna, a koža, osmijeg, oči sijaju. Malo smo popričali, kulturna i odmjerena, a na samom izlasku me je skromno pitala da li dobro izgleda jer ide na važan sastanak”, pričao je on, pa je otkrio da je razmišljao nakon što je izašla iz njegovih kola.

 

Nakon toga sam mnogo razmišljao, da li je moguće da je tako nesigurna u sebe? Pa o čemu razmišlja? ŠTa je to sve što tačno svi mi vidimo i doživimo, kako reflektujemo, koliko ne ponajemo sebe i koliko je vizuelno stvarno. Jako smo mi svi lomljivi, a dobar fizički izgled ne znači puno onima koji ga posjeduju, kao naprimjer ova djevojka. NE znam da li sam u pravu što ovo pričam, ali sam moroa da ovo podijelim sa nekim jer puno razmišljam o tome.”, rekao je taksista.