Muzičko takmičenje Zvezde Granda su popularno na Balkanu u zadnje 21 godinu , mnogo ih je postalo zvijezde ali imaju i oni koji su srednja žalost i nisu postigli ništa.

 

Imaju i oni koji se bave drugim poslom pa ih niko više ne može da prepozna na ulici. Cijeli svijet je u poslednjih nekoliko godina rob ovog nevidljivog neprijatelja koji se svima uvukao pod kažu, a radi se o virusu korona. Virus je napao sve sfere života i blokirao ih, pa je ostavio velike posljedice. Također, stručnjaci navode da će se Korona u našim životima zadržati još dugo vremena. Veliki broj ljudi je ostao bez posla a neki nisu mogli da nastupaju ni da obavljaju svoje aktivnosti. Korona virus se čak jednom prilikom uvukao u muzičko takmičenje Zvezde Granda.

 

Prije nekoliko mjeseci Saša Popović je izjavio da ima korona vius te da ne želi da odgovara ljudima na pojedinačne poruke. Odlučio je da sve javno ispriča. Popović je posumnjao da se zarazio na jednoj svadbi 14. juna i samim time apelovao je sve građane da se nikak ne izlažu nekim skupovima, ako nije potrebno.