Svaki dan internetom kruže priče o vezi pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, a to je sada postala velika senzacija jer Ceca  dugo nije imala nikog tj nije imala javnu vezu, a možda ljudima ovo dođe kao mali bijeg od stvarnosti i svega crnog što se dešava. Pjevačica je sada u žiži javnosti zbog ove ljubavne veze sa beogradskim menadžerom. Osim što je u pitanju Ceca, ova vijest je postala aktuelna jer je Bogdan od nje mlađi devet godina. 

Ceca je sretna i ne skida osmijeh sa lica , a Bogdan je isto sretan s njom, a to je potvrdio i njegov otac. Njegov otac nije znao da su oni skupa dok nije pročitao u medijima, ali njemu to ne smeta jer su oni oboje zrele osobe. Bogdan je već ranije rekao svojoj majci Miri, koja živi u Londonu, a navodno su se upoznale ona i Ceca.

Bogdan je bio na ručku sa Cecom baš u trenutku kad je njegova majka nazvala na videopoziv, pa je on u jednom trenutku okrenuo telefon prema Ceci a one su se pozdravile.  Izvor blizak paru kaže kako njegova majka Mira je bila  presretna kad ih je vidjela zajedno, prije svega jer je njen sin izabrao tako lijepu i uspješnu ženu, a prije svega inteligentnu i kulturnu osobu.