Pjevačica Ana Bekuta nakon velike tragedije koju je nedavno doživjela , odnosno smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrke Mrkonjića trudi se da se vrati svom starom životu. Naime, došlo je proljeće prije nekoliko dana a nekima je sigurno potrebnije nego drugima. Kao primjer, proljeće koje bi pjevačici Ani Bekuti konačno donijelo mir ne podrazumijeva samo kalendarsku ili meteorološku kategoriju, već je i ono koje se tiče duše nakon što je dugo u srcu zimovala otkako je otišao njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić prije četiri mjeseca.

 

Međutim, ono što je jako zanimljivo jeste da se o nastupu pjevačice Ane Bekute iz 2009. godine u Aleksandrovcu prepričava i dan dan. Naime, pjevačica je zapjevala svoj veliki hit Bekrija a u jedniom trenutku ju je toliko ponijela atmosfera na nastupu da je pala sa bine te je uslijedila njena šok reakcija koju niko nije očekivao.

 

Pjevačica Ana Bekuta počela je da se smije, a onda je pitala : ” Jel ovo snimila kamera? Jeste?! Jao, majko moja, propala skroz”, našalila se pjevačica, pa je ustala i nastavila da pjeva, a video zapis sa tog nastupa i danas kruži po društvenim mrežama.