Jaz između Brene i Aleksandre nastao je prije više od godinu dana a sada je sve dublji , pa Prija ne želi ni da ide na ljetovanje sa maćehom svog supruga.

Naime, Brena je prije dva dana vratila se sa odmora iz Dubaija, ali bez Prije i Filipa koji su isplanirali svoj put te su otišli na Tivat.

 

” Glavni razlog tenzije između njih je situacija sa početka 2020. godine, kada je Brena nakon prodaje „Granda” odlučila da članove uže i šire porodice časti jednim putovanjem u Dubai i Maldive. Pozvala je Filipa, Aleksandru i njenu majku Borku, ali je na kraju, umesto cijelog aranžmana, platila samo avionske karte, te su oni morali da daju po 5.000 evra za hotel. Posle ovog njenog postupka odnosi u porodici Živojinović nisu više isti, što se vidilo i tada, jer uopšte nisu komunicirali tokom boravka tamo.” – rekao je izvor pa dodaje:

Svjesna da se Brena neće promjeniti niti će njen odnos prema njoj i Filipu postati bolji, Prija je donijela odluku da ubuduće izbjegava svako zbližavanje. Na javnim mjestima pristojno komuniciraju, viđaju se za bitne datume, ali Aleksandra ne želi da provodi sa njom ništa više vremena nego što je u obavezi. Tako su oni izbjegli sve dosadašnje pozive da idu na krstarenje sa Živojinovićima, jer ne želi da opet bude dovedena u neprijatnu situaciju. Ona dobro zarađuje, ne trebaju joj ničije pare, a za svoj novac može da bira gde će ići” – zaključuje uzvor.Azaključuje naš izvor.