Elektra Elit je trasnodna pjevačica koja je proglašena najpopularnijom i najpoznatijom prostitutka na svijetu. Otkako je postala poznata u regionu kako zbog njene muzičke karijere tako i zbog njenog turbulentnog života svjetski noviari su počeli da se raspituju o njoj. Nedavno su je kontaktirali i uradili priču sa njom, a najveću pažnu izazvalo je njeno zanimanje odnosno prostitucija.

 

Njena priča danas je u Švajcarskoj glavna tema o kojoj se konstantno govori, a prema navodima, ta vijest je i najčitanija u proteklih nekoliko sati. Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak “Kraljica trotorara”.

 

Naime, Elektra je proglašena “kraljicom trotoara” te je država Švajcarska upravo nju imenovala za najpoznatijom prostitukom. “Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu” – rekla  je Elektra.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here