Saša Popović direktor Grand produkcije već je dugo godina u braku sa Suzanom Jovanović. Jednom prilikom dok je gostovala otkrila je neke privatne stvari iz života koje je rijetko ko znao.

 

Naime, Suzana je otkrila da Saša i djeca obožavaju domaću kuhinju i da vole sve sarmu, grašak, kupus je omiljeno jelo. Oni mogu da obezbjede sve za svoju djecu od najskuplje hrane do stvari. Suzana je otkrila i da je svoje djetinjstvo provela na selu i da joj je bilo prelijepo. Ispred kuće u kojoj je tada boravila, nalazi se klupa na kojoj su svi voljeli da sjede i da se druže, a najčešće su i jeli.

 

Kako kaže najviše je volila da na parče hljeba namaže mast i da preko stavi aleve paprike. Kako kaže to je srposka nutela. Najviše bi se iznervirala kada bi hljeb pao na pod i to na namazanu stranu. Odmah bi otrčala mami da joj namaže drugo parče hljeba. Suazan danas živi na Bežanijskoj kosi u luksuznoj vili. S obzirom da je Saša najpoznatiji muzičar oni imaju sav luksuz svijeta. eđutim, Suzana kaže da joj auta ne predstavljaju toliko zadovoljstvo i da joj je svejedno u koje auto će sutra sjesti. Kaže da njena porodica nema komplekse