Ponovo je tema posta Naser Orić, ratni zločinac kome je Sadik Hasanović pjevao. Međutim, osim Sadika i još neke poznate ličnosti su se družile i slikale s njim.

 

Naime, prije par dana Naser je pričao kako je pjevačica Lepa Brena
i njen suprug Boba Živojinović ovjekovjećili uspomenu sa Orićem kada su boravili u Boni i Hercegovini. Tada je to pokrenulo veliku lavinu komentara, pa je tako jučer na društvenoj mreži Tviter se pojavila lika na kojoj je sa Naserom naš poznati i popularni pjevač Dragan Kojić Keba. Ova je slika nastala u Sarajevu, u jednoj dvorani na humanitarnom koncertu za pomoć poplavljenom Goraždu. Nakon što je ova slika dospjela u javnost mediji su pisali da njihovo prijateljstvo traje od 80tih kada je Naser bio pripadnik specijalne jedinice MUPAa Srbije , a pjevač je se pravdao da ne zna ko je Naser.

 

Odjeknula je i vijest da je pjevačica Jovana Tipšin zabavljala sa Naserom, dok je sa druge strane pjevačica Stoja Novaković 2006. godine u jednom interviju priznala da je tokom 90 tih godina pjevača na svadbi kod Nasera Orića. Kako je sama rekla, da je jako dobro pjevala, a nakon toga je burno cijela javnost reagovala, pa je sve pokušala da demantuje, ali je bilo uzaludno jer je postojao audio snimak na kojem je to sve priznala.