April će biti povoljan mjesec za sve znakove zodijaka. Energija koja kruži učinitće da se svi osječamo ljepše i radosnije. Međutim kada je riječ o finansijama ova tri znaka će imati još veći razlog za osmjeh. Njima će tokom ovog mjeseca zvijezde biti naklonjene.

 

Blizanci

Početkom mjeseca će vam se činiti da vam zvijezde i nisu baš naklonjene, ali se od sredine mjeseca situacija potpuno mijenja. Brojne opcije će se otvoriti, a vi ćete dobiti snagu i volju da razriješite brojna poslovno-finansijska pitanja. Ukoliko tražite posao, idealno vrijeme, za to je oko 20. aprila. U tom periodu su izražene šanse da pronađete radno mjesto o kojem već duže sanjate.

Rak

Kako Mars ulazi u vašu 1. kuću i kreira u 8. kući trigon sa Jupiterom, osjetićete strujanje pozitivne energije. Jupiter vam donosi radost, obilje i velike šanse za poslovni i finansijski napredak. Iskoristie maksimalno ovu naklonost zvijezda. Ukoliko povučete prave poteze možete iz korijena promijeniti život.

Djevica

Iznenada će se pojaviti poslovna prilika koju nećete moći da odbijete. Konačno je došlo vaših 5 minuta. Djevicama će april biti mjesec prosperiteta i iznenadnih poslovnih akcija. Sve će se dešavati brzo, zato morate dobro da razmislite pre donošenja bilo kakve odluke. Zvijezde su na vašoj strani, ali na vama je da odigrate kako treba.