Već smo uveliko ušli u mjesec August, a to je mjesec u kojem retrogradni Saturn, Jupiter, Neptun i Pluton. Osim toga stiže nam i pun Mjesec u znaku Vodolije 12. avgust koji će donijeti nagle promjene.

 

Bik
Pred vama je stresan period na radnom mjestu u kojem nećete moći da se izborite sa problemima. Iako će sve djelovati gore nego što jeste, ovo će biti nešto što mora da se dogodi kako bi se promijenio tok vaše karijere. Ovo je vid tehnoloških promjena na poslu kojima ćete morati da se prilagodite.

Škorpija
Ovaj pun Mjesec donijeće vam stres u porodici. Zbog toga ćete imati otežan odnos sa osobom koja vam je bliska. To su i komplikacije oko stana ili moguće preseljenje. Probajte da razumijete jednog roditelja kako biste izbjegli konflikte. Nije isključeno da ćete imati kvarove u stanu.

 

Lav
Ukoliko ste u braku, ovo je događaj koji će vam donijeti potrebu da preispitujete svoje lične potrebe i zahtjevate više slobode u odnosu. Jedno je sigurno, institucija braka kakvu poznajete sigurno će morati da se mijenja.