Ne može proči niti jedan dan a da ne pročitamo neku tužnu vijest. Naime, već je neko vrijeme poznati pjevač Marinko Rokvić bori se sa teškom bolešću odnosno bakterojom koja mu je napala organizam, kako se saznaje pjevač se osječa loše.

 

Jedan pjevač koji je odlučio da ostane anoniman u javnosti je rekao kako nije u dobrim odnosima sa Marinkom ali mu je žao što je pjevač u kritičnom stanju. Njegova porodica ne želi da otkriva detalje, ali zna da su jako uplašeni za njegov život. On je već preležao koronu virus, to mu je oslabilo organizam, onda je imao operaciju neke ciste i sad ga je uhvatila ova neka teška infekcija. Pjevać Halid Bešlić je nejgov dobar prijatelj koji je također rekao: “Već nekoliko dana mi se ne javlja na telefon, nije mi ni na poruku odgovorio, a zvao sam i njegov sina Nikolu, ni on se ne javlja. Zbrinut sam ne znam šta se dešava”


Također, prošlog mjeseca se oglasio i Marinkov sin Nikola i on je otkrio da nejgov otac nije nikako dobro. “Ne znam šta da vam kažem, iskreno. Čuli smo se s njim, čovjeku nije nikako dobro, neprijatno mi je. Nije korona virus u pitanju, on je to već preležao. ali, biće on dobro”, rekao je Nikola za medije.