Mars u Ovnu najsnažnije će djelovati na ova tri horoskopska znaka, a astrolozi tvrde da su to:

 

Ovan
– Pored Jupiter u vašem znaku, pridružio mu se i Mars, što će donijeti eksplozivnu energiju koju ćete osjetiti. Ukoliko ste se nadali mirnom periodu, to sve pada u vodu, jer vam Mars neće dati mira. Sa ovom pozicijom planeta možete da postanete dominantna osoba u svakom društvu i snažno mijenjate svoju sudbinu, samo ako budete dovoljno mudri i pametni.

Strijelac
– Mars u Ovnu donosi vam period sa više akcije. Mars u Ovnu probudiće u vama sportski duh ali i onaj takmičarski. Imaćete potrebu da budete najbolji u ovome što radite. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba koja se sportski oblači će vam zapasti za oko. Ovo je vrijeme novih poznanstva ali izlazaka na mjesta javnog tipa. Ukoliko imate djecu, ovo je prilika da budete strožiji roditelj.

 

Lav
– Mars u Ovnu donosi vam snažan poriv za putovanjima. Bilo kakva promjena boravka će vam prijati, pa treba da se pripremite za učestale promjene. Njemačko govorno područje će vam odgovarati. Ukoliko biste se odlučili za ljetnji rad u inostranstvo, možete da očekujete teži rad.