Muškarac (49) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je u više navrata zlostavljao kćerku (12) a nakonsaslušanja određen mu je pritvor do 30 dana. Naime, uhapšeni se tereti za zloupotrebu položaja a sumnja se da je kćerku zlostavljao u kući i na lokalnom groblju.

 

 

Riječ je o porodici koja koristi socijalnu pomoć, a slučaj je prijavio rođak, koji je vidjeo komunikaciju oca na Fejsbuku sa još jednom osobom. Navodno, on se na Fejsu hvalio “da kćerku priprema za brak” – kaže izvor, pa dodaje: ” Otac je odmah uhapšen, pred tužiocem se branio ćutanjem, a šokirao je kada je zatražio da plati kaznu i da ga puste. Kako saznajemo, osumnjičeni je kćerku, sa kojom živi, više puta silovao u poslednja tri mjeseca i to tako što ju je primoravao na oralni s eks u kući. Jednom ju je odveo na groblje “ – dodaje izvor.

Djevojčica je bila na ljekarskom pregledu , a onda je nakon razgovora sa socijalnim radnicima odvedena u hraniteljsku porodicu. Kako se saznaje otac pored kćerke, ima još djece, a otkako ga je supruga napustila prije četiri godine, sam je živjeo sa njima.