Moćnici ambasada i pojedinci iz režima Đukanović Krivokapić skovali su plan rušenja predsjednika Srbije na predsjedničkim izborima 2022. godine.

 

Kako je rekao izvor usvajanje Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu sam je početni korak u žestokom napadu na državnog šefa. Izvor je rekao kako su zapadni moćnici svjesni, da tako pilićarska opozicija u Srbiji nema nikakav rejting u narodu i da se ni izbliza ne nazire kandida koji bi mogao da izađe na crtu Vučića na narenim predsedničkim izborima, pa kad god oni bili. Jednostavno mešetari iz zapadnih ambasada jznaju da protiv Vučića niko jednostavno nema šanse i zato su izabrali drugu strategiju. Također, on pojašnjava da će sramna Rezolucija o Srebrenici biti “karta” u rukama moćnika pred predjedništvo i beogradske izbore.

 

Prema njegovim posljednjim riječima, udar na Vučiča će eskalirati neposrednjo pred sami finiš kampanje za šefa države, a Rezolucije koju su donijeli Zdravko Krivokapić i njegova klika, a to će biti sredstvo koje će se koristiti u tom obračunu.

 

Također, on konstatuje da će i peta kolona u Srbiji u ostvarenju ovog plana imati jasnu ulogu. “Pa, molim vas, pogledajte šta se piše i priča na tajkunskim medijima i televizijama o Rezoluciji. Skupila se i ala i vrana da dokazuje kako je Rezolucija maltene božji dar za srpski narod u Crnoj Gori”, ispričao je izvor.