U ovom postu vam donosimo jednu ispovijest koja se pojavila na internetu i koja je podigla veliku prašinu pa u podijelila javnost. Naime , radi se o ženi koja je došla iz Austrije došla u Bosnu i zaposlila konu da joj počisti kuću.

 

Žena je sedam sati radila 7 sati , a ona joj platila 5 eura misleći da to nije uopšte malo novca. Žena koja radila osjećala se kao da prosi. Prenosimo vam ovu priču u cijelosti: Pozdra, stigla sam iz Austrije u Bosnu kao i za svaki praznik, pozvala sam komšinicu da mi malo poradi po kući, da obriše malo prašinu i da mi usisa kuću. Komšiniica se zadržala samo nekoliko sati i ja joj dam pet evra i djeci po čokoladu, jer sam smatrala da nije ništa puno očistila i još sam joj ponudila kafu, ali ona se naljutila na mene i vratila mi je pare i rekla kako ona ne prosi.”

 

” Nisam mogla da vjerujemo šta me je u tom trenutku snašlo. Znači mislila sam da joj pomognem da zaradi koju marku i na kraju sam ispala velika budala. Također, ja smatram da pet evra nije nikako malo za nekih sedam sati rada, jer neki rade u Bosni i cijeli dan za te pare..”, napisala je žena koja je došla iz Austrije.